Om

Jag heter Fanny, är 30 år och bor i ett litet hus i en liten by på landet strax utanför Borås tillsammans med min sambo och vår dotter på 3 år och son på 8 månader. Ursprungligen är jag från norrlands hawaii utanför Sundsvall och ärligt saknar jag min familj och mina hemtrakter väldigt mycket. Jag flyttade ner för studier i humanekologi, geografi, miljöpsykologi och en smula biblioteksvetenskap.

Men här är också fint, och jag är ofta ute och upptäcker skogarna häromkring. Jag gillar att promenera och springa långt och länge. Friluftsliv är något jag vill låta ta än mer plats i min tillvaro, inte minst att ge till mina barn. Att fördjupa relationen till naturen och låta det få mer plats värderar jag högt, också med tanke på vår tids utmaningar med hur vi behandlat vår miljö.

Det här är något jag vill ska genomsyra mitt skrivande. Men också att föra in lite magi. Det är så förgyllande att våga drömma och se livet på nya sätt. Jag har alltid känt mig trygg med det skrivande verktyget och har någonstans alltid velat skriva böcker, men det blev först när min dotter var ett år som jag bestämde mig för att ta drömmen på allvar. På bloggen kan du följa med på min resa mot författarskapet och även annat kring böckernas värld, liksom min andra kärlek naturen.

Kontakt: hejtengros@gmail.com