Nu tar jag möjligheterna

Igår åkte jag iväg ett par timmar på förmiddagen till biblioteket. Men först svängde jag in på postombundet för att posta ett gäng paket. Jag har sålt ganska så mycket de senaste dagarna/veckorna, men nu har det mattas av och det är skönt, för det tar sin tid.

Det kändes i vilket fall som rena drömmen att åka iväg själv! Gisses! Jag satt där ungefär 90 minuter innan jag blev för orolig och åkte hem till barnen 😉 Men det jag hann med hade tagit flera dagar/kvällar hemma. Vilken frid att få sitta helt själv i tystnad, på bortaplan.

Men den största vinsten var kanske att komma hem helt lugn och nöjd. Och detta var bara ett par timmar, tanken är att trappa upp eftersom så att jag sedan kan vara borta kanske 5 timmar, lördag och söndag.

När jag satt där var jag lite hänförd av dessa möjligheter och jag tänkte att på det här sättet kan ju en hel bok skrivas. Och nog ska en bok skrivas!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.