Tillbaka till mossan för en tältnatt

Nu var det en månad sedan sist och jag tänkte att om jag inte gör det nu kommer jag helt komma av mig. Tanken är ju att jag ska prova att tälta ett helt år för att uppleva alla säsonger och framförallt känna att naturen finns här för oss att uppleva. Då behöver jag också göra det med jämna mellanrum.

I fredags kom jag iväg och det blev fredagsmys på hög nivå. Det är så mycket kärlek att trängas ihop med mina barn i tältet i den mörka och blöta skogen. Båda tjöt och skrattade av upprymdhet, de mindes allt vad detta innebar – vilket också är tanken att barnen ska känna sig trygga och att natten nästan blir som hemma. Vilket den också blev. Lillebror åt när han brukade äta och båda barnen vaknade 8 vilket var helt otroligt.

Väldigt mysigt att komma tillbaka till en plats där vi varit förut.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.