En tältnatt i höstskogen

Häromdagen bestämde jag mig ganska spontant att det var dags för en tältnatt igen, jag och barnen. Jag har väntat ut många regniga dagar, och så fick det bli nu innan det skulle bli ännu kallare till veckan. Inte för att lägre temperaturer ska hindra mig framöver, då jag gärna vill fortsätta med dessa äventyr. Tycker det är så spännande och mysigt på samma gång. Men det kändes bra att få ta det stegvis med kylan som kommer. Den här gången var det ändå några grader kallare än sist. Jag fick en liten fundering om det kanske är så att det blir lite varmare att slå läger mitt bland granarna, så som sist, mot vid vatten. Antagligen haha. Nu var jag inte vid någon sjö, men alldeles intill en stor bäck, och även om jag befann mig i skogen, hade jag ändå valt en ganska öppen plats. Det blev i vilket fall ett äventyr och det är skönt att det går smidigare och smidigare med alla bestyr 😉 Väldigt fint dygn bland alla höstfärger och dimman.

Och idag fyller hon tre år, min virvelvind ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.