Långläsning ”The name of the wind” (4)

Under våren läser jag Patrick Rothfuss bok The name of the wind och gör varje vecka en kort uppdatering, mest för att stämma av och hålla lästempot. Nu ligger jag dock lite efter men ska försöka komma ikapp. Inför denna del fyra har jag läst till kapitel 42.

Kanske än mer än förra veckan har jag inget att direkt nämna. Mer än att detta är bra engelskaträning för mig… Jag har läst till veckans del och kan bocka av den, nu ser jag fram emot att läsa vidare.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.