Långläsning ”The name of the wind” (1)

Dags för den första lilla uppdateringen för min långläsning för den här boken. Planen är att läsa den under 9 veckor och att varje onsdag göra en kort avstämning. Denna del 1 gäller fram till kapitel 9.

Varning för spoiler.

Jag läser i stort sett aldrig på engelska, så detta är en utmaning för mig men jag är villig att ta den. Så läsningen går långsamt men det gör inget. Det går ganska bra, men hoppas jag kommer bättre in i det framöver, liksom i handlingen.

Det finns en del spännande mystik kring huvudkaraktären som jag spänt väntar på att det drar till sig mer. Jag gillar inslagen med honom och det magiska han söker, och även det här med att det är mycket fokus på sagoberättande. Det skapade en fin stämning.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.