Långläsning – The name of the wind (Patrick Rothfuss)

Förra året tog jag med boken Vindens namn av Patrick Rothfuss på boktolvan. Jag kom så långt att jag lånade hem den från biblioteket, men stack då iväg på en spontanresa till min familj i norr och fick lämna tillbaka. Sedan blev det inte mer med det.

Nu fick jag syn på boken på en second hand hylla och tänkte att det kunde vara bra att ha den hemma, eftersom jag förstås velat läsa den. Dock är den på engelska vilket kan vara en utmaning för mig. Men eftersom jag ju vill läsa den så tänker jag göra det på det här sättet, lite öppet på bloggen för en extra knuff. Ganska långsam takt men ändå inte alltför mesig, hanterlig kanske är rätt ord. Boken är på 662 sidor, så det blir ca 73 sidor i veckan under 9 veckor.

Hållplatser för korta läsuppdateringar sker på onsdagar med följande datum och sidnumrering.

10 mars läs till sidan 65 (kapitel 9)
17 mars läs till sidan 153 (kapitel 23)
24 mars läs till sidan 225 (kapitel 36)
31 mars läs till sidan 279 (kapitel 42)
7 april läs till sidan 350 (kapitel 53)
14 april läs till sidan 428 (kapitel 63)
21 april läs till sidan 506 (kapitel 72)
28 april läs till sidan 578 (kapitel 80)
5 maj läs till slutet.

Det blir alltså förmodligen inga djupa analyser utan mest en avstämning att jag håller lästempot och kanske någon reflektion.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.