Second hand-fyndat

Det är inte speciellt ofta som jag varken besöker eller tar med mig några böcker hem från second hand butiker nuförtiden. Men idag fick jag göra ett besök och där hittade jag till och med ett par urtjusiga böcker.

Vindens skugga är en favorit och jag har den i och för sig hemma som inbundet på svenska, men den här utgåvan var svårslagen, lägg märke till hur snygg ryggen är. Får se om jag nu också tar och läser om den på engelska, spelar inte så stor roll om jag gör eller inte för den är så fin som den är i hyllan 😉

Sedan serien med Hungerspelen. Också de var fasligt snygga, med en matchande rygg på de tre. Känslan att hålla dem är fantastisk med denna häftade upplaga. Jag är osäker på om jag läste bok nummer två, annars lär det bli läge för en genomläsning framöver.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.