Tisdagstrion – Väderfenomen i titeln

Veckans tema hos Ugglan & boken fick mig rätt och slätt att tänka på dessa böcker. Den första är väl klockren 😉 tyvärr klickade jag inte med den. Den sjätte systern har jag framför mig, men eftersom det inte gick som det brukade med Månsystern så kommer jag avvakta med att läsa vidare i serien. Den sista boken är en av favoriterna, men tycker det är oändligt sorgligt att författaren inte finns längre…

Väderfenomen av Anna Fock
Solsystern av Lucinda Riley
Vindens skugga av Carlos Ruiz Zafón

11 reaktioner till “Tisdagstrion – Väderfenomen i titeln

  1. The väderfenomen, liksom 🙂 Systrarna måste jag ta tag i nästa år, just nu har jag fullt upp med alla utmaningar (som jag inte kommer att ro i land. Vindens skugga tänkte jag faktiskt inte alls på. Gillade den.

    Gilla

  2. Har en annan av systrarna i min trio men Solsystern kommer jag nog att läsa så småningom. Vindens skugga har jag läst för ett bra tag sen. Tack för tips om Väderfenomen!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.