Tisdagstrion – Mytologi & Folktro

Det här får kickstarta bloggandet igen, tyckte temat i dagens tisdagstrio är så spännande att jag bara måste, mest för att själv få en massa tips 😉 Funderade på att ta tre böcker jag är nyfiken på men det fick bli tre som jag redan läst i ämnet och som jag tyckte var intressant just för det, och bra! (Än så länge hör temat ihop med ungdomsböcker för mig..)

En väktares bekännelser av Elin Säfström
Hallahem Staden under berget av Susanne Trydal & Daniel Åhlin
Odinsbarn av Siri Pettersen

20 reaktioner till “Tisdagstrion – Mytologi & Folktro

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.