Bloggen fyller 5 Ă„r đŸŽ‰

April 2016, readalong.

5 Ă„r Ă€r en ganska hĂ€rlig siffra. Visst har det gĂ„tt lite upp och ner men den har Ă€ndĂ„ funnits med mig och dĂ€r böckerna förstĂ„s varit en (otroligt) tung bas 🙂 Bytt namn har jag ocksĂ„ gjort, Ă€r hopplös pĂ„ att Ă€ndĂ„ saker och ting, dĂ€remot Ă€r jag stolt att jag sista halvĂ„ret inte bara vĂ„gat mig pĂ„ att heta som jag heter (med tanke pĂ„ kommande författarskap) utan ocksĂ„ som jag alltid önskat heta (kan knĂ„pa ihop ett inlĂ€gg om detta framöver).

Jag tror faktiskt den hĂ€r bloggen har förĂ€ndrat mitt liv. Gett det en skjuts, in i bokvĂ€rlden och dĂ€rmed fĂ„tt mig bĂ€ttre in pĂ„ resan mot att sjĂ€lv skriva böcker. NĂ„got jag innan bloggen inte var redo för, och vem vet nĂ€r det skulle bli…

Tack för dessa krokiga Ă„r, tack för alla magiska lĂ€supplevelser, tack till er som kikar in hĂ€r och för allt roligt med bokbloggscommunity som jag fĂ„r vara en del av. Nej det Ă€r inget avsked 😉 tror jag börjar hitta tillbaka rĂ€tt bra nu.

2 reaktioner till “Bloggen fyller 5 Ă„r đŸŽ‰

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.