En skrivuppdatering

Nu var det allt dags för en uppdatering i video-format igen om hur det går med skrivandet för mig 🙂 En hel del har hänt, trots allt. Det fick bli en enklare vlog den här gången och kanske blev den lite rörig (och jag hamnade smått ur bild stundtals), det var inte så optimalt att ha med litet barn och samtidigt behöva vara tillbaka för läggdags inom kort 😉 Men jag hoppas ni tyckte det var givande att få veta vad som har hänt, berätta gärna hur det går för er om ni skriver.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.