Vad hände med Lucy Dillon?

Det var ett bra tag sedan, men nu har längtan kommit till ren och skär feelgood, just efter sådan som bara Lucy Dillon kan med sina lättsamma och charmiga historier, där hundarna alltid finns omkring en och tillför sådan värme. Vilken är din favorit av henne?

Jag tror jag läste någon Dillon-bok med jämna mellanrum för några år sedan, men nu har jag kommit av mig och känner verkligen att jag skulle behöva just sådan läsning att varva med. Jag har dessa två olästa av henne, får se till att läsa en till våren!

Brukar du läsa feelgood som dessa? Har du tips på liknande böcker? Jag tycker ofta jag stöter på feelgood som är lite hård i språket på något vis, om du förstår mig rätt…

3 reaktioner till “Vad hände med Lucy Dillon?

    1. Tack för tips! Har läst en av Holst och tyckte den var helt ok, ser så charmiga ut. Julia och Jack av Lönnqvist väntar i min digitala ljudbokshylla 😉 men blir nyfiken på Sommaren med Ava också av henne.

      Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.