Veckans topplista – nyupptäckta författare

Även under det här nya året fortsätter Johanna med sin topplista varje vecka, vilket jag tycker är roligt att hänga på ibland 🙂 Idag listar jag 5 böcker som jag skulle vilja läsa efter att en tidigare bok av författaren gav mig mersmak. (Ber om ursäkt för att jag inte förmår lägga in bild på omslagen)

Under två timmar av Hanna Landahl
(I och för sig dec -16… men hennes debut Välkommen till Himmelsta gjorde mig nyfiken på vad som kommer härnäst)

April, april av Mattias Edvardsson
(En nästan sann historia var så bra att jag gärna läser mer!)

(Flytten till Cornwall) av Liz Fenwick
(Den jag läste var så överraskande bra, så det skulle vara intressant att prova igen)

Handen hjärtat av Hilary Boyd
(Gillade Torsdagarna i parken och även den här fina boken väntar i hyllan)

Torsdagarna med Morrie av Mitch Albom
(Ge mig en dag till av författaren var en sådan positiv överraskning att jag vill läsa den här också, dessutom är de så korta båda två)

19 reaktioner till “Veckans topplista – nyupptäckta författare

  1. April, april vill jag också läsa efter att ha läst En nästan sann historia. Flytten till Cornwall låter lockande, får se om jag hinner läsa den, men jag skall i alla fall skriva ned den i min att-läsa-lista.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.