Veckans topplista – Höstläsning

Ännu en tisdag med Johannas topplista och den här gången är det dags att lista fem böcker som jag ser fram emot att läsa i höst. Jag håller på att beta av mina böcker här hemma och även om det finns en hel del kvar som väntar så är det framförallt böcker i serier som jag ser fram emot i höst (men sedan vet man aldrig vad som dyker upp). Jag tycker det känns som passande för höstmörkret. En har jag dock som står utanför och den har jag nyligen hittat efter en lång jakt.

Nyckeln av Mats Strandberg & Sara Bergmark Elfgren
Kraften av Siri Pettersen
Vålnadernas berg av Michelle Paver
Harry Potter and the goblet of fire av J.K Rowling
Aprilhäxan av Majgull Axelsson

38 reaktioner till “Veckans topplista – Höstläsning

  1. Aprilhäxan läste jag för länge sedan i en bokgrupp, och tyckte om den minns jag. Vargbröder började jag läsa för våra barn, men de var nog för små då och tyckte att första boken i serien började alldeles för hemskt. Till och med jag tyckte att det var hemskt med pappan och björnen.

    Gilla

  2. Jag har velat läsa den länge så det ser jag fram emot :)Jag älskar första boken i vargbröder och har läst och lyssnat på den flera gånger. Men nu som mera vuxen har jag också reagerat på att de ändå är hemska på vissa ställen, åldern är 9-12 på dem.

    Gilla

  3. Alltså nu blev jag påmind om att jag ännu inte läst Nyckeln, köpte boken för mer än ett år sedan men den har blivit liggandes oläst… Det får jag nog ta och ta tag i under hösten!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.