Bloggen fyller 2 år!

Woho, grattis bloggen! Tänk att ännu ett år har gått och det känns än mer knasigt när jag nu kan säga att jag är inne på mitt 3:e år som bokbloggare. Det är fantastiskt och jag tycker nog att det är först nu som det börjar bli kul på riktigt, nu när ett litet uns av självförtroende och erfarenhet har växt fram.

Så jag vill tacka att den här bloggen aldrig tycks lämna mig. Tack till er som läser vad jag har att skriva och kommenterar, tack till förlag och författare som skickat rec.ex till mig och hela den här fantastiska bokbloggsvärlden som ger mig inspiration och glädje och en aldrig sinande läshög 🙂 Det är underbart roligt att få ägna sig åt det här och samtidigt möta likasinnade.

12 reaktioner till “Bloggen fyller 2 år!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.