Veckans topplista – v.33

Även om det blir lite hipp som happ att jag gör det här inlägget några dagar senare och dessutom på en helgdag, vilket jag inte brukar göra nuförtiden, så ville jag inte missa veckans lista som Johanna arrangerar. Men först trodde jag att det bara var feelgood, och där hade jag några riktiga guldkorn, men det skulle ju såklart vara en svensk sådan. Då blev det lite klurigare, så jag har bara med tre stycken. Inte ville jag stoppa in en okej bok bland dessa topplistor, här klassas bara favoriter 🙂

Min mormor hälsar och säger förlåt av Fredrik Backman
Larma, släcka, rädda i Rosengädda av Emma Hamberg
Finns inte på kartan av Carin Hjulström

Nu ska det bli kul att kika runt och få fler tips i detta ämne!

12 reaktioner till “Veckans topplista – v.33

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.