Bokbloggsjerka 10-13 febuari

Såhär formulerar Annika sin fråga den här gången: Vilka bokliga saker (förutom böcker) kan du inte leva utan?
Jag har ännu inte skaffat mig något bokligt som jag inte kan leva utan. Men visst det skulle vara väldigt fint med lite bokligt pynt eller annat 🙂 Men det är inget som jag aktivt letat efter eller känt något behov av.
Det skulle i så fall vara mina bokhyllor. Ganska självklart att de behövs. I framtiden när vi flyttar till något hus skulle jag vilja bygga om dem på något tjusigt sätt och skapa mig mitt egna bibliotek och skrivrum – då skulle det vara något jag inte kan leva utan 🙂 Nu får jag i stället nöja mig med att längta tills det kan bli så.

24 reaktioner till “Bokbloggsjerka 10-13 febuari

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.