Bokbloggsjerka 27-30 januari

Nu var det länge sedan det var bokbloggsjerkan och jag måste säga att jag har saknat det, det har varit tom utan den. Men nu verkar Annika vara tillbaka med en fråga, väldigt roligt, och den låter såhär:

Om du skulle tvingas välja mellan en hög med böcker av för dig okända författare, eller en med dina favoriter, vilken hög skulle du välja och varför?

Min första tanke var att jag skulle läsa böcker från mina favoritförfattare. Men det ändrades snabbt. Jag tänker att jag har fler böcker av författare som är okända för mig än de som kommit att bli mina favoriter. Väldigt många fler. Och ännu fler om jag tänker på alla böcker som finns, om jag nu ska tänka så. Visst kommer jag behöva läsa något som inte passar mig, men det är smällen jag får ta av att utforska nya spännande böcker. Kanske kommer rentav någon bli en favorit därifrån.
Förmodligen kommer läsningen kännas tryggare och bli bättre med den andra högen, men jag väljer ändå att testa läshögen med det okända, för det känns som att jag har lite mer att vinna på det.

24 reaktioner till “Bokbloggsjerka 27-30 januari

  1. Jag har väldigt många favoritförfattare så idag skulle jag nog köra med det men samtidigt köper jag ofta hem böcker av nya författare så nu blev jag ännu mer osäker på hur jag skulle ha gjort.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.