Veckans bokbloggsfråga – vecka 37

Såhär lyder frågan som Carola på Barnboksbloggen ställer:

Vilken bok ser du mest fram emot att läsa bland höstens kommande böcker? Eller läser du någon serie där du ser fram extra mycket emot nästa del? Eller har du någon favoritförfattare där du knappt kan vänta tills hen släpper en ny bok? Jag har inte så jättekoll på vad som kommer ut nytt eftersom jag har fullt upp att läsa alla mina secondhand böcker… 🙂 och där finns det ändå så himla mycket att se fram emot!
Men på riktigt, så är jag nyfiken på Fredrik Backmans Björnstad. Jag har läst och gillat hans andra böcker, allra mest Elsa (mormor-boken).
Jag har även sett att i november kommer en ny släktforskningsbok av Karin Bojs ut, den här gången tillsammans med Peter Sjölund. Svenskarna och deras fäder – de senaste 11.000 åren heter den. Jag var helt uppslukad av ”Min europeiska familj” så denna vill jag såklart inte missa. 

22 reaktioner till “Veckans bokbloggsfråga – vecka 37

  1. Jag har tänkt att jag ska läsa Min europeiska familj men det har inte blivit av. Än. Boken med Sjölund låter också intressant. Björnstad ser jag,förstås, också fram mot 😉

    Gilla

  2. Jag är också sådär att jag mer läser secondhand böcker och äldre böcker än nya utgivelser. Så har heller aldrig koll haha XD Men den där släktforskarboken verkar spännande 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.