Veckans bokbloggsfråga – vecka 36

Veckans bokbloggsfråga som Carola på Barnboksbloggen ställer lyder såhär:

Är det kanske fler än jag som ser hösten som en nystart? Vad har du för planer för hösten när det gäller bokbloggandet? Har du kanske hittat några nya spännande utmaningar att vara med på? Eller har du kanske planerat in några roliga tävlingar, temaspecialer eller nya bloggrutiner inför hösten?

Jo men faktiskt, många gånger kan hösten kännas mer som en nystart än självaste nyår. I slutet augusti alltså just inför terminsstarten brukar jag alltid få en massa energi och entusiasm.

Jag har designat om lite här på bloggen alldeles nyss, mycket är sig likt men det blev en del förändringar, framförallt headern. Det tycker jag verkligen symboliserar en nystart 🙂

Igår presenterade jag också ett liten utmaning som jag ska börja med. Månadens hyllvärmare kallar jag den, mer info finns här.

Jag är inte med i så många utmaningar men hoppade på världsomseglingen i början av året. Ärligt så har jag tappat ambitionen för den lite. Dels för att det varit ganska tyst om den tror jag och dels för att jag mest läste så ”dåliga” böcker utifrån den. Men jag lär ta ett ryck innan året är slut och åtminstone läsa de böcker som jag mer eller mindre skaffade hem just för att utforska nya platser.

Annars bloggar jag på som vanligt, ser till att ha det roligt och försöker välja de böcker som jag tycker ha skrikit på mig så länge från hyllan. Och just att nå det där goodreads-målet, jag kommer nog att klara det men jag får medvetet välja bort några tegelstenar och i stället välja några tunnare. Det är ju visserligen lite synd.

12 reaktioner till “Veckans bokbloggsfråga – vecka 36

 1. Hästen känns mer som en nystart för mig än nyår gör. Det är nog för att det nya skolåret alltid börjat då 🙂 jag gillar förändringarna i din layout! Det ser fint ut!

  Gilla

 2. Jag har inte riktigt fått höstvibbar än, är så varmt och fint här. Men det märks ju på mycket att det är höst på g. Gillar din header på bloggen, snygg! 🙂

  Gilla

 3. Ja, det är lite märkligt tyst om världsomseglingen. För mig gör det inte så mycket, eftersom jag ändå inte hade planerat att läsa något speciellt.

  Gilla

 4. Jättefin header som man direkt lägger märke till :)Hösten är verkligen en nystart för mig, jag älskar när allt sätter igång igen efter sommaren, nya planer och nya mål. Nyår är egentligen ingenting för mig, inte jämfört med hösten.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.