Bokbloggsjerka 26-29 augusti

Den här gången blir det en lätt fråga från Annika, hon undrar helt enkelt vad vi läser just nu.

Jag tar mig sakta men säkert fram i den tredje boken i serien A song of ice and fire skriven av George R.R Martin, A storm of swords heter den. Jag har kommit en bit men tycker den är lite seg än så länge, även om det är roligt med karaktärerna, men med sina tusen sidor plus hinner det nog hetta till.

Parallellt började jag även igår på Här och nu av Eva Ludvigsen. Den kändes perfekt nu, jag behövde verkligen en lite lättsammare bok och jag gillar den mycket.

Hoppas ni får en fin helg!

36 reaktioner till “Bokbloggsjerka 26-29 augusti

 1. Gillar RR Martins böcker men misstänker starkt att han inte kommer att komma ut med alla itan låter TV-serien avsluta arbetet åt honom. Men jag hoppas verkligen att jag har fel.

  Gilla

 2. Jag har bara läst 1:a boken i RR Maritns serie. Kikar däremot på tv-serien. Men jag kommer absolut att läsa färdigt böckerna också. Har alla hemma i hyllan.

  Gilla

 3. Jag är på gränsen till Game of Thronesfanatisk 😉 Tv-serien har varit enormt bra. Jag har bara läst Drakarnas dans, men skall börja läsa alla böckerna från början så småningom, jag tror att det kan ge litet till nu när jag känner till alla karaktärer och släktskap. Det var ganska mycket att hålla reda på i början. Däremot tycker jag att tv-serien har varit bättre än böckerna, för ovanlighetens skull. Han ältar litet för mycket, George R R Martin, enligt mitt tycke.

  Gilla

 4. Jo men jag gillade att få ta del av tankar och lite annat, men visst alla dessa namn och politik snack kan bli lite mycket. Jag hade med mycket från att ha sett serien, så det hjälper även om lite spänning kanske försvinner 🙂

  Gilla

 5. Martins böcker har jag inte läst, men jag är ett stort fan av tv-serien, kom dock av mig lite i senaste säsongen och har inte sett alla avsnitt ännu. 😉

  Gilla

 6. Har inte gett mig in i Game of Thrones världen. Tv serien är lit iför våldsam för mig och episk fantasy är inte riktigt min grej. Gillar mer urban eller sagoinspirerad fantasy. Men ibland känner jag att jag kanske har missat något ^^

  Gilla

 7. Inte läst någon av dessa. Man tänker till både en och två gånger innan man ger sig på så tjocka böcker som Martins. Lutar nog åt att jag inte vågar mig på ett sånt projekt. 😉

  Gilla

 8. Ja jag klarar inte av det hemska i den egentligen, blundar alltid och slår typ av ljudet och får fråga efteråt vad som hände, men på nått sätt tycker jag ändå om allt annat, det är så storslaget 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.