Bloggen fyller år!

Hipp hipp hurra!!!

Åh vad det känns roligt! Faktiskt mycket roligare än att fira sin egen födelsedag 😉 Tänk att jag startade den här bloggen för ett år sedan, och har hållit igång hela tiden – inte en dag för tidigt!

Det har varit så himla kul och som jag nämnt förut, en helt ny värld har öppnats för mig. Hur i hela friden kunde jag ha missat bokbloggarna!? Jag har lärt mig så mycket och alla är så vänliga och det så mysigt att bara få dela sin kärlek till böcker med andra. Att jag inte vetat om det innan… att det också finns andra som samlar på sig ett helt bibliotek hemma 😉

Tack för ni kikar in här och för att ni är så snälla med kommentarer!

20 reaktioner till “Bloggen fyller år!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.