Bokbloggsjerka 8-11 Juli

Den här veckan finns det två frågor att besvara hos Annika, jag tar dem en och en:

Vi kör en superenkel fråga i veckan: vad läser du just nu och vilken bok har du tänkt ta till efter den är utläst?

Just nu läser jag Att föda ett barn av Kristina Sandberg, men eftersom den var lite tung kände jag att jag behövde varva med en annan så då fick det bli Himlen börjar här av Jandy Nelson.
   Efter dessa funderar jag på Djungelbarn av Sabine Kuegler och Katedralen vid havet av Ildefonso Falcones, för jag tror att dessa också är böcker som jag vill varva lite med annat. En del slalomläsning alltså 🙂

Bonusfråga: Jag har blivit med mp3-spelare och eftersom jag inte lyssnar på ljudböcker skulle jag vilja ha tips på podcaster eller annat trevligt man kan lyssna på när man är ute och spatserar i skogen (eller var som helst för den delen).

Jag gillar sommarpratarna, jag brukar titta lite på vilka som fått bra betyg och lyssna på dom, eller bara efter en person som jag vill höra. Jag bryr mig inte om det var flera år sedan den sändes. Det är alldeles ypperligt såhär under sommartider!
   Annars kan jag få något ryck och bara söka på det ämne som jag vill lyssna på och bara prova något. Jag lyssnar inte så mycket på det här sättet så jag har inte så många tips att komma med. Nu för tiden var det längesen. Men jag gillar podcast för det finns så många sorter, även om också många går direkt bort 😉

38 reaktioner till “Bokbloggsjerka 8-11 Juli

 1. Sommarpratarna tänker jag att jag ska lyssna på varje år, men det blir aldrig av. Tur att man kan lyssna i efterhand! Kristina Sandbergs trilogi är böcker som jag både vill läsa och inte, då jag har hört ett den är rätt så \”pratig\”?. Himlen börjar här har jag tänkt försöka läsa nu i juni! Trevlig helg!

  Gilla

 2. Jag fick tips om \”Att föda ett barn\” och köpte hela serien på en gång. Jag har inte läst den än, men hoppas få möjlighet ganska snart. Det blir spännande att läsa vad du tyckte sedan, om du tänker recensera den.

  Gilla

 3. Verkligen, det är så jag gör jämt, är lite efter 😉 Jo det kan man säga, rätt speciell så jag behövde verkligen varva 🙂 Kul, hoppas du gillar den. Tack detsamma!

  Gilla

 4. Jag gillar också slalomläsning, särskilt när böckerna börjar “prata med varandra” och kontrasten mellan dem gör att jag upptäcker detaljer som jag kanske hade missat annars.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.