10 böcker jag vill läsa i sommar

Jag har plockat fram några böcker ur mina hyllor som jag verkligen vill läsa den här sommaren. Böcker som det är dags att ta tag i och böcker som jag väntat med att läsa för jag tror de passar bra vid denna tid på året. Helt enkelt böcker som jag bara måste checka av innan sommaren är slut. Är det någon av dem som du läst? Eller själv är nyfiken på? 🙂

Att föda ett barn av Kristina Sandberg
När hundarna kommer av Jessica Schiefauer
Himlen börjar här av Jandel Nelson
Berättelsen om Pi av Yann Martel
Vägen till Jerusalem av Jan Guillou
Systrar i jeans av Ann Brashares

Ljusets son av Christian Jacq
La Peregrina av Cecilia Samartin
Jane Eyre av Charlotte Brontë
Ljuset vi inte ser av Anthony Doerr

18 reaktioner till “10 böcker jag vill läsa i sommar

  1. Berättelsen om Pi och La Peregrina har jag läst och båda var jättebra! 🙂 Berättelsen om Pi är verkligen annorlunda. Trevlig läsning!

    Gilla

  2. Den enda jag har läst är När hundarna kommer och den var ruggigt bra. Himlen börjar här, La Peregrina och Ljuset vi inte ser finns i min läshög också 🙂 Berättelsen om Pi har jag bara sett som film, men som sådan var den väldigt bra.

    Gilla

  3. Jane Eyre är väldigt bra! Läst den flera gånger. Likaså Systrar i Jeans som jag avgudade när jag var ung. Himlen börjar här är också mycket mycket bra! 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.