Bokbloggsjerka 20-23 maj: Pest eller kolera

Den här veckan är det en klurig fråga som Siri skickat in till AnnikaPest eller kolera: Att bara få läsa en bok per år eller att få läsa så mycket du vill men aldrig avsluta böckerna?

För mig blev det ganska enkelt, jag väljer det andra alternativet. Tänk vilken fantasi jag kommer utveckla! Slutet kommer alltid att få bli som jag vill, så det kan jag ju inte längre klaga över. Jag vill hellre leva mig in i olika berättelser än att bara läsa en enda hela vägen. Jag undrar bara vart man ska sluta läsa. Nog kommer jag bli lite frustrerad ibland, men det får jag helt enkelt lära mig att leva med.

28 reaktioner till “Bokbloggsjerka 20-23 maj: Pest eller kolera

  1. Jag tänkte att det inte var en så svår fråga, men valde det första alternativet. Jag tänker att man får komplettera med film 😛 (samt att det blir mer tid över till att skriva).

    Gilla

  2. Avslut vill jag ha, författarnas egna unika avslut. Så själv får jag tydligen stå ut med bara en enda bok det där konstiga året. 😉

    Gilla

  3. När jag läser alla som skulle hitta på sina egna slut börjar jag nästan tro att det kanske trots allt är det bästa alternativet, men jag valde en bok-alternativet.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.