En smakbit på söndag – Än klappar hjärtan

Det kanske är lite för tidigt att läsa om sommar och student men jag har väntat så länge så nu kunde jag inte låta bli. Det är vad boken jag just börjat läsa handlar om, en sommar när livet vänds upp och ner för tre systrar. Jag tyckte framförallt att titeln var så fin, Än klappar hjärtan (av Helena von Zweigbergk), när jag såg den i hyllan och när jag drog ut den blänkte sidorna i ett fint mönster, då var jag bara tvungen att ta med mig den hem. Ja, utseendet på böcker är en del av mitt urval.

Jag har just satt mig med den så smakbiten kommer från sidan 11:
”Astrid vrider huvudet från skoltrappan, där Viktor förväntas springa ut, och sneglar mot grinden in till skolgården. Hon håller Viktors bild som ett demonstrationsplakat framför sig. Det är jag som är hans mamma, vi är hans familj och hans allt i den vägen. Så det så – och bilden som en sköld.”

Fler smakbitar hittar du hos Mari på Flukten fra Virkeligheten.

32 reaktioner till “En smakbit på söndag – Än klappar hjärtan

  1. Visst är det svårt att låta bli vackra böcker 🙂 ibland betyder det att man får läst en bok man kanske aldrig hade valt annars 🙂 och det är ju inte alltid fel!Tack för smakbiten!

    Gilla

  2. Visst kan ett tilltalanden yttre locka vad gäller böcker, åtminstone så där direkt. Tack för smakbit! Har inte läst något av denna författare.

    Gilla

  3. Åh tack!! ❤ Är ju så svårt att veta hur det ser ut från andras ögon men tyckte själv av de var gulliga ^^ de passar in med färgerna och extra bonus för att de läser 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.