En smakbit på söndag – Odinsbarn

Jag har just börjat läsa Odinsbarn av Siri Pettersen tillsammans med några andra bokbloggare i ett readalong som Nellons bokblogg dragit igång. Boken läser vi under april månad och varje lördag ger vi några kommentarer på det vi läst hittills. Det känns jättekul att läsa en bok som jag vet att fler också läser samtidigt, som en liten bokcirkel 🙂 Det är också en bok jag länge varit nyfiken på. Så jag tänkte ta en smakbit ur den, från sidan 48:

”Luft. Hon måste ha luft. Hirka slog upp dörren och fyllde lungorna. Det kändes som om hon hållit andan länge. Hon hörde fars röst bakom sig men registrerade inte vad han sa. Hon bara gick därifrån. Det var inte som förr. Han var bunden vid sin stol och hade ingen möjlighet att stoppa henne. Inte ens följa efter henne. Hon gick fortare och fortare. Hon hoppade över den fallna björken och började springa.”

Fler smakbitar hittar du hos Mari på Flukten fra Virkeligheten.

12 reaktioner till “En smakbit på söndag – Odinsbarn

  1. Låter väldigt trevligt med en read-along 🙂 Boken är jag nyfiken på sedan länge. Det finns så mycket bra böcker och så lite tid ;)Tack för smakbiten!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.