Läs-a-lot Sportlov: TBR

Elvira ska köra en läs-a-lot under sportlovet och jag tänkte att det kunde vara kul att haka på. Inte för att jag har något sportlov, men lite extra pepp och lite extra läsning är bara roligt. Så det är denna bokhög jag tänkte ägna mig åt i veckan, det hela kommer att pågå 22/2-28/2.

Flickan från ovan av Alice Sebold
Jag ger dig solen av Jandy Nelson
Skära för sten av Abraham Verghese

10 reaktioner till “Läs-a-lot Sportlov: TBR

  1. Ska försöka hinna med den, om inte annat får den plats veckan där på 🙂 håller på att läsa Skära för sten och Flickan från ovan måste jag hinna med innan februari slutar eftersom den ingår i Nellys projekt hylltömning. Kram!

    Gilla

  2. Åh nice med ett läsmaraton! 🙂 Jag har tidigare läst Flickan från ovan (Fast i original språk) av Alice Seabold och tyckte den var fantastiskt skriven. Hade problem med några saker i historien men hon är verkligen en skicklig författare 🙂 Lugnt läsvärd!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.