Veckans bokbloggsfråga – vecka 7

Den här veckans fråga som Carola på Barnboksbloggen har ställt handlar om biblioteken. Det hon undrar är helt enkelt:

Vad betyder biblioteket för dig? Vad gör du där förutom att låna böcker? Vad är det bästa med just ditt bibliotek? Och ni som inte brukar besöka biblioteket särskilt ofta, varför inte?

Just nu är min största relation med biblioteken det som jag får genom kurslitteraturen eller liknande, eftersom jag läser till yrket. Så jag älskar idén om biblioteket och allt därikring. Däremot besöker jag dem inte så ofta. Men när jag väl gör det har jag svårt att slita mig därifrån för jag tycker det är så fint och inbjudande och såklart för alla böcker!
   Egentligen är det ju så att jag gärna vill äga mina böcker, de som jag har läst och de som jag vill läsa. Jag håller ju på att bygga upp mitt egna lilla bibliotek hemma 🙂

5 reaktioner till “Veckans bokbloggsfråga – vecka 7

  1. Biblioteket får numera inte jätteofta besök av mig heller, men jag är desto flitigare på att besöka hemsidan, läsa recensioner, nyheter, tips, tema-listor osv. Jag bygger också på drömmen om ett bibliotek hemma och det går stadigt framåt.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.