Bokbloggsjerka 15-18 januari

Den här veckan undrar Annika: Har du gjort upp några läsplaner för 2016, och hur väljer du i så fall ut vilka böcker du ska läsa och när?

Jag är inte med i så många utmaningar mer än att njuta av läsningen och läsa de böcker jag redan skaffat på mig, samt delta i Världsomseglingen. Vilket betyder att jag ändå har ganska fritt att välja ut vilka böcker som jag vill läsa.
Med årets mål kommer jag fokusera lite extra på att läsa böcker som utspelar sig i andra länder än Sverige, Storbritannien och USA. Sedan brukar jag vilja läsa lite utefter årstiden för lite bättre känsla. Så de böcker som ser ut att vara somriga väntar jag med, fastän jag gärna vill läsa dem nu! T.ex Emma Hambergs Rosengädda, Cecilia Samartins Señor Peregrino och en fin bok som heter Än klappar hjärtan av Helena von Zweigbergk, men i den finns student, sandaler och sommar. Så jag väntar på rätt tillfälle 🙂 Jag har så många böcker som jag ser varje dag som jag vill läsa! Men det går ju bara att ta en bok i taget… 
Jag kan göra upp lite lösa planer men väljer ändå den bok jag känner för i stunden.

14 reaktioner till “Bokbloggsjerka 15-18 januari

  1. Om jag ska vänta med att välja nästa bok tills jag läst ut den jag håller på med så skulle det nog kunna gå flera dagar utan att jag hade bestämt mig. Jag vill ju läsa alla på en gång 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.