En smakbit på söndag – Och så levde de lyckliga

Den här gången delar jag med mig av en smakbit från Lucy Dillons Och så levde de lyckliga, som jag tycker är väldigt bra! Även i den här boken har hundar en betydande roll, smakbiten kommer från sidan 13:

”Herregud, ursäkta mig, jag är så ledsen! Pongo, sluta med det där! Han hade sönder kopplet!”
   En blond kvinna som såg ut att vara i Michelles egen ålder men verkade dubbelt så lång som hon, hade kommit springande in efter hunden och nu stod hon vid bordet och försökte fåfängt vinda upp ett långkoppel med ena handen medan hon med den andra drog bort hunden från bordet. Hon såg andlös och förtvivlad ut, och hennes värdighet vann inte på att hon tvingades stå med koppelhandtaget tryckt mellan knäna när hon försökte reda upp den långa tilltrasslade remmen. Medan hon slet och drog i knuten flackade hennes blå ögon som satt vitt isär ängslig runt rummet på jakt efter tecken på skadegörelse.

Fler smakbitar hittar du hos Mari på Flukten fra virkeligheten. Trevlig söndag på er!

Och just idag fyller min hund 2 år. Grattis Smilla! 🙂

16 reaktioner till “En smakbit på söndag – Och så levde de lyckliga

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.