Läs it snow – resumé

Nu är dagarna förbi från den läs-a-lot som Nelly anordnade nu i juletiden, under namnet Läs-it-snow. Den var uppdelad i två omgångar med sina egna teman och vinner gjorde den som läste flest böcker (dock på minst 200 sidor).
Jag lyckades inte så bra som jag tänkte. Det var lite svårare att få läsro när jag inte befann mig på hemmaplan, men två böcker blev det åtminstone… Plus att jag fick utläst en tredje mellan dessa dagar (I vargars närhet), men som dock inte räknas tävlingen. Men det gör inget, arrangemanget gjorde att jag fick en spark i baken att läsa lite extra! Och än är det inte slut på Mias julläsning!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.