En smakbit på söndag – Här på jorden

Efter en stormig natt då det kändes som om fönstret skulle spricka, har det blivit söndag och därmed en smakbit! Ett initiativ från Mari på Flukten fra virkeligheten, kika in där om du vill läsa fler smakbitar.

Trots att jag fortfarande läser A clash of kings, så kunde jag inte låta bli att börja med boken Här på jorden av Alice Hoffman. Och jag har blivit helt kär i den. Tycker om allt, hennes språk är så fint. Jag blev till och med förtjust i typsnittet (berkeley book). Så därför ville fota sidan den här gången, men det kanske blev lite mörkt, jag hoppas att det går att se. Smakbiten kommer från sidan 87:

12 reaktioner till “En smakbit på söndag – Här på jorden

  1. Da jeg bodde i Finnmark var det noen ganger det blåste så kraftig at hele huset jeg bodde i ristet! Heldigvis var jeg aldri redd… Jeg halr elsket Alice Hoffman siden jeg leste henne for første gang på 80-tallet! Takk for fin smakebit!

    Gilla

  2. Alice Hoffman er en forfatter jeg kunne tenke meg å lese noe av. Jeg ser jeg har en av hennes bøker på leselisten, men det var ikke denne. Så denne må kanskje også få en plass der 🙂 Ønsker deg en fin søndag!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.